Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Μέρκελ: «Χωρίς Τσίπρα, βγαίνετε από το Euro»


Η Ανγκελα Μέρκελ, όπως εμφανίστηκε στη χθεσινή σύνέντευξη τύπου για να σχολιάσει τα αποτελέσματα των ελληνικών εκλογών (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης) Η Ανγκελα Μέρκελ, όπως εμφανίστηκε στη χθεσινή σύνέντευξη τύπου για να σχολιάσει τα αποτελέσματα των ελληνικών εκλογών 
Σε νέες περιπέτειες φαίνεται ότι μπαίνει η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, μετά από το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς, όπως φαίνεται, τα «εκβιαστικά» διλήμματα που έθεταν οι γερμανοί με τις ωμές τους παρεμβάσεις, ερμηνεύθηκαν λανθασμένα από τους ψηφοφόρουςλ όγω κεκτημένης ταχύτητας και ψήφισαν τελικά τον λάθος «δημαγωγό».
Κύκλοι που πρόσκεινται στην Άνγκελα Μέρκελ πάντως, αναφέρονταν ανοιχτά χθές στη «χαμένη ευκαιρία της Ελλάδας» και μιλούσαν για «οργή» της γερμανίδας καγκελαρίου, που ενώ είχε στηθεί μπροστά στην τηλεόραση με σημαιάκια του ΣΥΡΙΖΑ και φωτογραφίες του ΑΛέξη Τσίπρα, μόλις διαπίστωσε ότι ο αγαπημένος της πολιτικός δεν θα γίνει τελικά πρωθυπουργός, πέταξε την «Αυριανή» προς την οθόνη και φώναξε ότι «οι έλληνες θα της το πληρώσουν»!
Από την ελληνική πλευρά πάντως δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη αντίδραση, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς ήταν απασχολημένος να μεταφράζει στον Παναγιώτη Ψωμιάδη τις δηλώσεις που έκανε στα Αγγλικά.
Από την άλλη, ανεπίσημα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις έμαθε την αντίδραση της Μέρκελ δήλωσε ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί και ότι οι Έλληνες τον ανέδειξαν σε πραγματικό νικητή των εκλογών, καθώς ο πραγματικός νικητής των εκλογών στην πραγματικότητα είναι αυτός που γίνεται αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού αυτή είναι η πιο προνομιούχος θέση.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
 πηγή:protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου